Борац сваки меч игра до максимума, Мариновић каже: Желимо полуфинале Купа 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Борац сваки меч игра до максимума, Мариновић каже: Желимо полуфинале Купа
Trenutno na sajtu: 303       |       Podeli:
10.02.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Ми смо Борац, то нам стоји у имену, по традицији трећи клуб у држави и на сваки меч гледамо
Илустрација, фото: ГЗС

као на нову прилику за напредак и усавршавање, истиче први тренер тима из Чачка Марко Мариновић уочи даљих надметања на оба фронта, у регионалној кошаркашкој АБА лиги као и Купу Радивоја Кораћа, који почиње наредне недеље у Нишу.
Предстојећа два викенда, Борац се сусреће са ривалима по мери, најпре у првенству дочекује Студентски центар из Подгорице, а у Купу их чека ФМП.

Мариновић напомиње да је видно да екипа не одустаје, сваки меч даје максимум, а труди се, каже, да изграде идентитет са допадљивим стилом игре који привлачи публику.
За Подгоричане сматра да су одлична екипа али не бежи од улоге фаворита.

„Нама је свака утакмица злата вредна. У питању је опасан противник, њихов тим је састављен од младих играча али и веома добрих странаца тако да имају добро избалансирану екипу. Неће бити лако, добро су такође вођени и имају добру сезону. Ипак, ми смо Борац, добро тренирамо и имали смо довољно времена да се припремимо. Ако будемо играли као што тренирамо, биће добар меч и надам се победи", истакао је шеф стручног штаба Борца.
Поводом изазова у Купу, он каже:
„Жеља нам је да сваке наредне године будемо бољи у односу на претходну. Мислим да добро радимо и да смо на добром путу. Стога, желимо полуфинале Купа и један корак више."
Борац се у Нишу састаје са ФМП-ом са којим је већ играо двапут ове сезоне.
Мариновић сматра да је ривал по мери.

„Добили смо противника са којим можемо да играмо. Све у свему, биће занимљиво, читав турнир у Нишу је празник за српску кошарку и српски спорт", закључио је Мариновић.
У Хали крај Мораве Борац дочекује Студентски центар у понедељак у 18.00, док против ФМП игра следећег петка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • wesoo

    ajmo Boracccccc



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.301.239 посета
    Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)