Пожешки напредњаци: Србија је на челу са Вучићем научила да буде победник 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пожешки напредњаци: Србија је на челу са Вучићем научила да буде победник
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
23.01.2023 | 0 коментар(а)



Пожега - Општински одбор Српске напредне странке у Пожеги даје апсолутну подршку политици председника

странке Александра Вучића и сматра да јединство које је он створио и политика коју креира је једина која може да води Србију у овим тешким временима.
" Жеља свих нас чланова СНС Пожега је да на челу странке остане Александар Вучић. Јединство које је он створио и политика коју креира је једина која може да нас води у овим тешким временима, када би се свака друга кичма савила пред притисцима које Србија трпи. Једини ко је способан да штити националне и државне интересе је Александар Вучић и како је Србија са њим на челу научила да буде победник, тако и Српска напредна странка само под његовим вођством може да пише нову историју Србије.
Александар Вучић је показатељ како можемо да остварујемо своје снове, а нама из Пожеге то је свакако ауто пут Милош Велики који Пожегу спаја са светом и олакшава живот. А то је само један од снова који су постали стварност, као што је реалност константан раст плата и пензија као производ стабилне економске политике, подједнака изградња свих делова Србије, оснаживање наше војске и још много других снова.
Понос са којим сваки члан странке изговара његово име је зато што сви добро знамо у каквим смо мукама живели док се није ухватио у коштац са свим тим мукама и показао пут којим сви треба да идемо. Све су то разлози због којих сви јединствено желимо да Александар Вучић остане на челу Српске напредне странке и пружамо му безрезервну подршку", наводи се у саопштењу ОО СНС Пожега.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.811.702 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)