Посета представника „Кампа пријатељства“ општини Чајетина 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Посета представника „Кампа пријатељства“ општини Чајетина
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
28.07.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Представници „Кампа пријатељства“ посетили су у петак 27. јула општину Чајетина, саопштено је на

званичном сајту општине.

Том приликом његово преосвештенство владика Пахомије уручио је захвалнице председнику општине Чајетина Милану Стаматовићу и поверенику манастира Хиландар Милошу Стојковићу.

Председник општине се захвалио владици на урученој захвалници, којом се обавезује да ће у будућем периоду још више радити и помагати, јер му је најважније како се осећају деца због којих су ту. Гарантује да ће ова заједничка дружења и овај камп остати да живе још дуго и да ће ови малишани који долазе сигурно бити будућност и нада српског народа. Истакао је да је наша дужност и обавеза да помогнемо да се ови тешки тренуци превазиђу, а једини захтев је само да они буду добри људи, добри и корисни чланови овог друштва и да воде рачуна о својој вери, нацији и својој породици. Председник им је пожелео срећан пут у нади да ће се поново срести, као и да ће памтити тренутке које су провели заједно. Председник Стаматовић је одао признање владици Пахомију, Милошу Стојковићу, свештенику Синиши, као и васпитачима који су све време учествовали у кампу и преузели озбиљну одговорност да доведу малишане и да воде бригу о њима.

Фото: сајт општине Чајетина

На Златибору је боравило у две смене 340 малишана са Косова и Метохије и из Крајине. „Камп пријатељства“ се већ трећи пут одржава на Златибору уз подршку манастира Хиландар и бројних донатора, међу којима је и општина Чајетина.

Током боравка на Златибору малишани су имали многобројне активности. Одлазили су у Дино и Авантура парк, затим су имали излет у манастир Милешева, а посетили су и манастир Жича. Обишли су и Дрвенград у Мокрој Гори, и провозали се најатрактивнијом железницом Шарганском осмицом. Такође, у вечерњим сатима су уживали у програму који је организован у оквиру Културног лета на Краљевом тргу на Златибору.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.922.675 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)