Танасијевићи из Заблаћа пример сеоских домаћина који су уз савремену технологију одлучили да пласирају квалитетан производ 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Танасијевићи из Заблаћа пример сеоских домаћина који су уз савремену технологију одлучили да пласирају квалитетан производ
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
14.12.2022 | 2 коментар(а)



Чачак - Време уличних продаваца одавно је за нама, међутим, савремени начини живота



захтевају све већу уштеду времена, те су аутомати за продају све популарнији, па је ту прилику искористила и породица Танасијевић из Заблаћа која млеко из својих стаја продаје грађанима Чачка уз помоћ млекомата.

Млеко из млекомата у центру Чачка, фото: ГЗС

Рајко Савковић из Атенице, дошао је са једног на други крај града на Морави, како би се уверио, да ли је млеко из млекомата истог оног укуса који пати из детињства, јер како каже одрастао је на селу.

Рајко Савковић Атеница, фото: ГЗС

„Дошао сам по млеко, јер сам чуо од комшије да је о о млеко из млекомата право домаће, квалитетно, варио је, а с обзиром на то да сам и сам пореклом са села, знам шта је квалитет домаћег. Чини ми се сада када сам наточио из млекомата како пени да је добро”, рекао је за Глас западне Србије Рајко.

Породица Танасијевић, производњом млека бави се деценију и по, а за овај вид продаје Танасијевићи су се одлучили како би одржали своју фарму.

Никола Танасијевић произвођач млека из Заблаћа, фото: ГЗС

„Млеко директно са муже иде у лактофризе, ми немамо никакав контакт са млеком, из лактофриза га довозимо у млекомат. Хлади се на четири степена, као и овде. У ову инвестицију смо уложили да би могли да опстанемо и наставимо да се бавимо млечним говедарством”, рекао је Никола Танасијевић произвођач млека, село Заблаће крај Чачка.
Да бо купци били задовољни и сигурни у квалитет, свако јутро Танасијевићи у млекомат сипају свеже млеко.

Млеко из млекомата од пашњака до трпезе дели само један клик и по квалитеу не заостаје од прерађених и флашираних млека.

Иначе, млекомат је добар пример сеоских домаћина сточара, који су одлучили да уз савремену технологију напалате свој рад и пласирају квалитетан производ.

Прилог емитован у вестима Б92:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mlekomat tanasijevici cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Crni

    Nije receno gde se nalazi mlekomat....
  • lola

    razmislite i u mrčajevcnima isti aparat da se postavi



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.256.935 посета
    Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)