Најчувеније село Шумадије добило прву банку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Најчувеније село Шумадије добило прву банку
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
19.06.2020 | 0 коментар(а)



Мрчајевци - Данас је у Мрчајевцима отворена 187. експозитура банке Поштанска штедионица,
Фото: РИНА

а предстваници ове новчане установе поручују како настављају да буду што ближи клијентима.

Радослав Богићевић, председник Савета МЗ Мрчајевци, фото: РИНА


„Велики је значај за Мрчајевце и за околину варошице, јер мештани неће морати да путују у Чачак, и тако ће уштедети много времена и труда. Желим успешан рад на обострано задовољство”, казао је Радослав Богићевић, председник Савета МЗ Мрчајевци.

Марија Аранђеловић, фото: РИНА


Мештанима се, потом, обратила Марија Аранђеловић, овим словом:
„Банка Поштанске штедионице у години која долази обележиће век постојања и труди се да у сваком трену буде подршка у развоју заједнице где послује. Сви ми испред државне банке Србије, поставили смо циљ, а то је доступност банкарских производа широм Републик и зато јесмо данас у Мрчајевцима. Са више од 2.000 запослених и према величини пословне мреже, наша банка јесте у врху банкарског сектора Србије. Кроз акцију `Још ближе вама` 2016. отворили смо 60 експозитура, а ово данас јесте у Мрчајевцима 187. је пословна јединица”.


Она је, зати, истакла:
„Највише бих волела да представим пољопривредне кредите и оне за предузетнике, пошто је ово поднебље познато по земљорадњи. Банка је у јесен прошле године почела интензивно да прати наше пољопривредне произвођаче, кренули смо са готовинским кредитима на 12 месеци до милион динара. Ти кредити помогли основним су потребама произвођача наших пољопривредника у сезонским пословима већ током зиме.

Осмислили смо нов производ и данас можемо да вам понудимо кредит за куповину пољопривредног земљишта, којег одобравамо на чак 20 година”.


Марија Аранђеловић је нагласила да је банка у сарадњи са Министарством пољопривреде шумарстваи водопривреде недавно помогла кредите, од три до шест милиона динара са роком отплате, на три до пет година.


„Банка Поштанска штедионица, као државна банка, што ми волимо да нагласимо, прати програме Владе РС. Тренутно можемо да понудимо програм Министарства привреде за набавку опреме у сарадњи са развојном агенцијом Србије, као и програм промоције предузетништва и самозапошљавање или старт ап кредите. Ови кредити осмишљени су тако да помогну свим људима који имају добру пословну идеју, да могу самостално да оснују своје пословање у месту где живе, а предузетници који већ раде да набавком нове опреме и нових машина унапреде произовдњу и повећају број радних места, ми као банка у стопу их пратимо”.


На свечаном отварању ове новчане штедионице, данас једине у најчувенијем селу Шумадије, Марија Аранђеловић је, такође, саопштила: „Посебно ми је драго што данас мештани Мрчајеваца, наши клијенти којих овде имамо преко 1.000 неће морати од овог дана да одлазе у Лађевце где смо недавно отворили експозитуру, на аеродрому `Морава` или до филијале у Краљеву или Чачку, већ ће све банкарске услуге моћи да добију на једном месту, и то баш овде где живе“.


РИНА (ГЗС) 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MRCAJEVCI BANKA POSTANSKA STEDIONICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.443.166 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)