По овим ценама се продају бадњаци и жито 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
По овим ценама се продају бадњаци и жито
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
05.01.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Дубок минус и снег нису омели продавце бадњака да и ове године изађу на улице. Ових дана свакако најпродаванија и најтраженија

роба су бадњаци и жито. Понуда је разноврсна и прилагођена свачијем џепу.

„За ову продају се припремамо месецима унапред. Посла око бадњака и жита има доста, али трудимо се да нашим суграђанима који нису у могућности да набаве бадњак из шуме ми обезбедимо на овај начин. Цена бадњака је 100 динара, жито 150 динара имамо и од 100 динара. Везица сламе је 50 динара, дрен такође 50 динара. Највише се купују бадњаци и жито. Продаја иде солидно обзиром да је напољу изузетно хладно“, рекао је за ТопПрес Иван Томић.

Бадњак симболише храст који су пастири донели у витлејемску пећину у којој је рођен Исус, због тога се задржао обичај паљења бадњака и уношења овог дрвета у домове.

ГЗС/ ТопПрес

Бадњаци и жито, фото: ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


бадњаци продаја улица

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.640 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)