Живановић: Летња сезона на Златибору биће одлична, спремамо нове туристичке производе 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Живановић: Летња сезона на Златибору биће одлична, спремамо нове туристичке производе
Trenutno na sajtu: 525       |       Podeli:
24.04.2020 | 0 коментар(а)



Златибор - Туристичка привреда Златибора је испоштовала све мере које је прописала Влада
Директор ТО Златибор Владимир Живановић, фото: ГЗС

Републике Србије и сви хотелски објекти су затворени, каже за Глас западне Србије директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић.

“Током овог временског периода од када је проглашена епидемија, на Златибор су долазили људи који имају своје апартмане, куће и викендице и они су били попуњени, али су сви посетиоци били у потпуности дисциплиновани и ми ћемо се потрудити да тако остане до краја ванредне ситуације”, истиче Живановић и додаје да ће у складу са околностима ТО учинити све да се што боље припреме за предстојећу сезону.

“Сигурни смо да ће летња сезона на Златибору бити добра, а највише гостију очекује се из наше земље. На нама је да што боље припремимо инфраструктуру, али и нове туристичке производе”.

Према његовим речима Општина Чајетина је започела годину са значајним улагањима у инфраструктуру у центру Златибора, сређује се Краљев трг, прави се пешачка зона у самом центру и спортски парк. Отварају се и нови микротуристички локалитети као што је Прераст (пећина) у Доброселици, овог лета отвара се такозвани “Каубојски град” на потезу Водице, а очекује се и отварање гондоле, што ће нашим гостима дати нови мотив за долазак.

Што се тиче ваучера за одмор у Србији, Живановић каже да су они генерално добар пројекат и то се потврђује одлуком Министарства туризма да одобри и додатан бројваучера, што ће повећати број туриста на домаћим дестинацијама.

“Сигуран сам да ће се због њих велики број приватних издаваоца одлучити да уђе у легалне токове, како би се извршила категоризација њихових објеката и дата им могућност за бољим маркетингом, на тај начин и они ће убирати све бенефите”, закључио је директор ТО Златибор Владимир Живановић.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ZLATIBOR TURIZAM POSETA VLADIMIR ZIVANOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.896.347 посета
Тренутно на сајту: 526 посетилац(a)