Успешно представљање туристичке понуде ТО Љубовија на Сајму туризма у Београду 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Успешно представљање туристичке понуде ТО Љубовија на Сајму туризма у Београду
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
26.02.2018 | 0 коментар(а)



Љубовија - Комплексне и вишемесечне припреме Туристичке организације Љубовија у сарадњи са свим туристичким субјектима за резултат

су имале изузетан успех на представљању туристичке понуде на 40. Међународном сајму туризма у Београду.

Представљени су и промовисани сви аспекти туристичке понуде од угоститељске, сеоски туризам, викенд насеља уз Дрину, манифестације(са посебним акцентом на Дринску регату и Гастро фестивал), спортско рекреативни туризам, верски туризам, гастрономску понуду, дестилерије и промоцију ракије од малине као посебно атрактивни напитак специфичан за овај крај. Своју активност на сајму је промовисало је и удружење жена „Вила“.

„Посећеност штанда ТО Љубовија је изузетна. Дегустација азбуковачких специјалитета и пића. Мноштво ТВ екипа је урадило репортаже на нашем штанду. Поделили смо доста промотивног материјала туристичких мапа, каталога, разгледница, публикација којима промовишемо Дринску регату, Гастро фестивал, све остале манифестације и комплетну туристичку понуду", рекла је директорка ТО Љубовија Слађана Грујичић.


Према њеним речима штанд су посетили министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је обећао подршку развоју туризма у општини Љубовија и директорка ТО Србије Марија Лабовић.

„Наш промотер и земљак Ненад Окановић такође је дошао да нам да подршку током представљања, изазвао изузетно интересовање посетилаца, сликао се са свима, попричао и позвао их да посете Азбуковицу. Затим браћа Јелић-YU grupa, Бора Дугић, чланови групе „Црвена јабука“, народни посланик Срба Филиповић и бројни гости. Срба Филиповић је родом из нашег краја из Узовнице и жели да подржи и помогне развој туризма у нашој општини. Дегустирали су ракију од малине и наше специјалитете и добили смо највише оцене за производе и презентацију на сајму", каже Грујичић.

 

Она додаје да је у петак другог дана сајма на штанду гостовала Гоца Тржан, која ће заједно са Сашом Матићем забављати посетице на концертима у оквиру Дринске регате 2018.

„Посета представника туристичких агенција, организатора путовања, планинарских водича и планинара, удружења пензионера, љубитељ бициклизма и планинског бициклизма, лова, риболова, сплаварења, роњења, кањонинга, организатора различитих екскурзија је била изузетна као и заинтересованост људи за боравак на обали Дрине, боравак у викенд насељима, сплаварење, планинарење, лов, риболов, бициклизам, кањонинг. Дрина и Бобија су два потенцијала за која влада највеће интересовање", наводи директорка То Љубовија.


На сајту организације представљен је материјал са сајма.


ТО Љубовија се захваљује се свим туристичким субјектима који су са били на штанду, промовисали своју понуду и пружили логистичку подршку-Драгану Тадићу власнику „Тадића вајата“ у Дрлачама, Николи Кнежевићу власнику „Етно села Врхпоље“, Милошу Мићановићу-дестилерија Мићановић, Милораду Живковићу једном од организатора „Бициклијаде“, удружењу жена „Вила“и свим осталим.

„Посебну захвалност одајемо Драгану Павловићу нашем прослављеном планинару-организатору „Ђачког планинског маратона“ и Сретену Цветојевићу који су били са нама на сајму и помагали нам у промоцији наших туристичких локалитета", каже Грујичић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.903.352 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)