Selo Milatovići obeležava pola veka bavljenja sportom 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Selo Milatovići obeležava pola veka bavljenja sportom
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
28.04.2023 | 0 коментар(а)



Lučani - Sportsko društvo „Bjelica” iz Milatovića obeležava 50 godina postojanja, odnosno pola veka od kako je selo počelo da se bavi sportom.



Za to je zaslužan nekadašnji seoksi učitelj Milivoje Simeunović, čijem se ličnim angažovanjem, omladina u selu prvi put u istoriji organizovano bavila sportom u više disciplina, i tri puta zaredom bili prvaci „Opštinske lige”. Veliku zahvalnost meštani duguju učitelju, jer upravo zahvaljujući njemu selo je dobilo prvi sto za stoni tenis, prvu vazdušnu pušku „Anšic“ i mnoge druge seoske aktivnosti.

I zato će sutra početni potez u šahu, prvi servis u stonom tenisu, prvi servis u odbojci i prvi pucanj u streljaštvu, izvesti upravo on.

Sutrašnji revijalni susret generacija u nadmetanjima u šahu, streljaštvu, stonom tenisu, odbojci i fudbalu obeležiće jubilej sporta u Milatovićima, među kojima i najmlađi član od 12 godina i najstariji od 85.

Program će početi u 14.00 časova, nakon čega kreće nadmetanje u sportovima. Posle revijalnog dela pod šatorom će se igrati treće poluvreme, promocija knjige o Sportskom društvu i istoriji sporta u selu.


GZS

1973. godina

1978. godina

 

1980. godina 

1981. godina

1997. godina

2012. godina

2020. godina

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.946 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)