Она ће представљати Чачак у трци за најлепшу девојку Србије, али...? 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Она ће представљати Чачак у трци за најлепшу девојку Србије, али...?
Trenutno na sajtu: 295       |       Podeli:
05.11.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Двадесетдвогодишња Емина Рајчић из Чачка постала је финалисткиња избора за Мис Србије 2021



и она ће као једина Чачанка наступити у Шарм ел Шеику у Египту у оквиру манифестације Српски дани. Поред Чачка ту част имаће још 19 градова из Србије чије представнице су се квалификовале за ово званично такмичење.

„Припреме за овако једно озбиљно такмичење су дугачке и напорне, трају по неколико месеци јер бити мис не значи само лепо изгледати и прошетати. Ми се спремамо да будемо амбасадори лепоте, културе и традиције у свету. Парола наше компаније је да је лепота само лепота ако је са смислом. Све девојке су пре свега образоване, културне и талентоване”, каже Емина.


Да ли ће град помоћи одлазак Емине у Египат?

Иако се сама изборила за пласман у финале такмичења који ће се одржати у Египту, Еминин одлазак донекле није сигуран, јер јој је за тај наступ потребна финансијска подршка.
„Мало ми је нелагодно јер сви градови који имају своје представнике већ су обезбедили своје такмичарке, међутим ја још не знам да ли ће Чачак то учинити за мене али верујем да ће бар покушати да ми помогну колико могу јер су моји родитељи доста исцрпљени досадашњим мојим наступима. У сваком случају ако помоћ стигне веома сам захвална а ако не покушаћемо да се снађемо али верујем у мој град који много волим у коме сам одрасла и који ћу представљати”, каже Емина.

Емина Рајичић рођена је и одрасла на Љубић кеју. Завршила је Основну школу „Вук Караџић” а након гимназије уписала је Економски факултет у Београду где је сјајан студент четврте године.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


emina rajcic cacak ljubic miss srbija egipat vesna de vinci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.785.142 посета
Тренутно на сајту: 295 посетилац(a)