Полицијада на Златибору од 3. до 5. јуна 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Полицијада на Златибору од 3. до 5. јуна
Trenutno na sajtu: 295       |       Podeli:
01.06.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Синдикат српске полиције организује петнаесту по реду спортску манифестацију под називом Полицијада „Златибор 2022“ која се
Полицијада на Златибору од 3. до 5. јуна, Фото: ГЗС

одржава од 3. до 5. јуна 2022. године на Златибору.

Свечано отварање манифестације планирано је за петак 3. јуна у 15,00 часова на Краљевом тргу.

Реч је о најмасовнијем спортском окупљању у оквиру МУП-а, Републике Србије. Ове године очекује се више од 1500 учесника који ће се такмичити у 11 дисциплина, а саставни део догађаја је и туристички обилазак Стопића пећине, Гостиљских водопада, као и посета Мокрој Гори – вожња Шарганском осмицом и посета Дрвенграду, који ће бити организовани у сарадњи са Туристичком организацијом Златибор.

Полицијада у организацији Синдиката српске полиције, сваке године окупии низ угледних званица из врха МУП-а, и државе, што свакако привлачи велику медијску пажњу. Ове године присутни ће бити и представници Синдиката бугарске, словеначке, црногорске и македонске полиције, као и представници синдиката других делатности из Републике Србије.
Спортске дисциплине на Полицијади су: мали фудбал, баскет, одбојка, пецање, стрељаштво, тенис, стони тенис, шах, пикадо, повлачење конопца и трчање.

Подршку у организацији манифестације дала је општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, Златиборац и Пивара „Хајнекен“.

 

 

 

 

ГЗС / ТОЗ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.759.100 посета
Тренутно на сајту: 296 посетилац(a)