Конкурс за избор слогана Туристичке регије Западне Србије 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Конкурс за избор слогана Туристичке регије Западне Србије
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
24.01.2017 | 0 коментар(а)



У циљу бољег позиционирања и унапређења промотивних активности, Туристичка организација регије Западна Србија

расписује конкурс за избор слогана туристичке регије Западна Србија која  обухвата подручје 10 градова и општина: Ужице, Чајетина, Бајина Башта, Ивањица, Ариље, Пожега, Косјерић, Нова Варош, Пријепоље и Сјеница. Најзначајније туристичке вредности Регије представљају очувана природа и  културно историјско наслеђе. Туристичка регија Западна Србија најпрепознатљивија је по планинама: Златибору, Тари, Златару и Голији, Мокрој Гори са Шарганском осмицом и Дрвенградом, Специјалном резервату природе Увац, Манастирима Милешави и Рачи, Цркви Св.Ахилија  у Ариљу, Потпећкој и Стопића пећини,  Музеју на отвореном Старо село Сирогојно, као и богатој понуди у сеоском туризму.
Предложени слоган треба да обухвати карактеристике туристичке регије Западна Србија које су горе наведене, односно да има регионалну компоненту, што значи да не треба да фаворизује ниједну од наведених дестинација. Слоган треба да буде написан на српском језику без употребе речи Западна Србија и Србија. Предлог не сме да садржи слике, цртеже и слично.

Додатне информације о туристичкој регији Западна Србија могу се добити на интернет сајту: www.westserbia.org

На конкурсу могу да учествују сви грађани Републике Србије, као и страни држављани. Предлоге достављати у писменој форми: лично или поштом на адресу: Туристичка организација регије Западна Србија, Димитрија Туцовића 52, 31000 Ужице. Са назнаком за Конкурс за избор слогана. Уз предлог обавезно доставити податке о подносиоцу: Име и презиме, адресу становања и телефон. Достављање предлога електронском поштом није дозвољено

Конкурс је отворен до 16. фебруара 2017.године до 12:00 часова. Сви предлози коју буду достављени након наведеног рока неће бити узети у разматрање.

Седмочлана комисија именована од стране Управног одбора Туристичке организације регије Западна Србија одабраће  три предложена решења која ће бити награђена. Прва награда је викенд за две особе у хотелу Палисад на Златибору, друга викенд за две особе у Специјалној болници Чигота на Златибору и трећа награда викенд за две особе у хотелу Панорама на Златару.  

Аутори слогана дужни су да са Туристичком организацијом регије Западна Србија потпишу уговор којим се одричу ауторских и других права на предложени слоган чиме остварују право на награде.

Проглашење победнике биће објављено за време Међународног сајма туризма у Београду који се одржава од 23. до 26.фебруара 2017.године.  

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.573.102 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)