Нови председник општине Пријепоље на разговору код владике Атанасија 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Нови председник општине Пријепоље на разговору код владике Атанасија
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
23.02.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Пред почетак Великог Васкршњег поста, Епископ милешевски Атанасије примио

је у Епархијском двору у Пријепољу председника општине Пријепоље Драга Попадића, председнике Црквених општина Пријепоље и Коловрат Мирољуба Бјелића и Брану Петрића, као и представнике Одбора за подизање Крста на Титеровцу изнад Милешеве.

У краћем пријатељском разговору размењена су мишљења о тренутној ситуацији у граду и Епархији, сагледане потребе и могућности за унапређење сарадње Општине и Епархије и изнете смернице даљег деловања црквених општина на подручју града, наводи се на сајту Епархије милешевске.

Саговорници су се сагласили да је неопходно продубити и учврстити сарадњу општинског руководства и Цркве како би се унапредио положај, живот и духовно стање верног народа на подручју Епархије. У том контексту договорено је да се овакви сусрети и разговори и у будућности што чешће одржавају.

Гости су на крају захвалили Епископу Атанасију на позиву и указаном поверењу уз обећање да ће се увек радо одазвати на сваки предлог и идеју из Епархије како би заједнички могли помоћи свим грађанима Пријепоља у решавању свих текућих питања живота и рада.

 

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje eparhija milesevska razgovor drago popadic vladika atanasije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.568.405 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)