Из чачанске болнице у Крагујевац пребачено четворо, од 20 тестираних позитивно седам Чачана и два Горњомилановчанина 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Из чачанске болнице у Крагујевац пребачено четворо, од 20 тестираних позитивно седам Чачана и два Горњомилановчанина
Trenutno na sajtu: 640       |       Podeli:
02.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - У току данашњег дана четири пацијента са Инфективног одељења чачанске опште



болнице данас је пребачено у Клинички центар у Крагујевцу, казао је за Глас западне Србије градоначелник Милун Тодоровић.

Први човек града Чачка истакао је да су пацијенти у болници углавном у стабилном здравственом стању и да за сада нема теже клиничке слике, као и да ни једно лице није на респиратору.

"Од сутра ће се радити масовније тестирање, у просеку ће се дневно слати око 40 узорака у Ветеринарски институт у Краљево", казао је Тодоровић.

Приоритет је да се оспособе у пуном капацитету одељења ортопедије, хирургије као и лабораторија у болници и већ сутра ће се урадити тестови медицинском особљу са ових одељења. Сви тестирани који су били у изолацији 15 дана а којима тест буде негативан, вратиће се на посао.

Према нашим сазнањима резултати тестова који су 29. марта послати на Торлак стигли су јуче и од 11 послатих узорака седам је позитивно. Од овог броја шест лица је из Чачка, док је једно лице из Горњег Милановца. Такође, стигли су и извештаји послатих узорака из Краљева, од којих су од девет послатих, два позитивна и то једног лица из Чачка и једног из Горњег Милановца.

У Чачку је до вечерас инфекција потврђена код 24 лица, од којих се једна особа сматра излеченом, У Горњем Милановцу инфекција вирусом корона потврђена је код пет особе, у Лучанима позитивне су три особе и у општини Ивањица једна.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak korona virus

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.167.391 посета
Тренутно на сајту: 641 посетилац(a)