Повређен и пијан провалио у полицијску станицу и украо лисице, казна 120.000 динара 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Повређен и пијан провалио у полицијску станицу и украо лисице, казна 120.000 динара
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
22.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - М. С. (30) из Трнаве код Чачка осуђен је на казну од 120.000 динара, пошто је пијан одвалио врата на полицијској станици

у Слатини и у џеп ставио лисице за везивање америчке производње, вредне 1.552 динара. Оптужни предлог ОЈТ у Чачку теретио је орквиљеног за два кривична дела, уништење и оштећење туђе ствари и одузимање туђе ствари, па је збопг сваког кажњен са по 60.000 динара, а пресуду је изрекао и јавно објавио Основни суд у Чачку.

Суд је утврдио да је окривљени 3. децембра прошле године у 3.30 сати, јер је изгубио контролу над својим аутом и ударио у стуби и контејнер поред пута, дошао до просторија Полицијског одељења у Слатини и ногом ударио у једнокрилна врата услед чега је пукла брава. Ушао је у станицу, без намере да прибави противправну имовинску корист, али у џеп ставио пар службених лисица.

Окривљени је у својој одбрани потврдио да је насилно упао у станицу пошто је на једном весељу у кафани попио четири мања бокалчића ракије и четири мала пива, па одлазећи слетео с пута и остао у колима два сата у несвести обливљен крвљу. Кад се освестио почео је да дозива помоћ, али двоја кола нису хтела да му стану, те је приметио паркиран полицијски аутомобил, лупао је у стакло али није добио одговор.
Када је подигао поглед видео је да у просторијама станице у Слатини гори светло, једна се успео уз степенице али ту није било никога да му отвори, па је ногом ударио у дрвена врата која су била слаба и одмах су се отворила. Ту је, додаје, протрљао очи како би склонио крв која му се лепила, спазио на столу телефон, одмах позвао хитну помоћ а затим и полицију и објаснио шта се догодило. Тврди да му дежурни полицајац у Чачку није веровао па је позвао на исти број станицу у Слатини како би се уверио да ово лице зове из те станице. Тада му се окривљени јавио, представио се, и поново тражио помоћ.

Не може да објасни због чега су код њега пронађени нож и полицијске лисице, који су му одузети после доласка полиције на одељење Ургентне медицине опште Болнице у Чачку, где је био довезен тог јутра из Слатине.

РИНА




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.491.460 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)