Opet voda na ulicama Loznice 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Opet voda na ulicama Loznice
Trenutno na sajtu: 611       |       Podeli:
01.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Usled pljuska koji je ovog popodneva zahvatio grad Čačak, u Mesnoj zajednici Loznica ponovo je ulicama potekao pravi potok.



Nakon prošlonedljne kratkotrajne ali nezapamćene poplave koja je pogodila ovo naselje meštani u strahu gledaju na put očekujući ponovo vodu i mulj u svojim dvorištima.

„Za pet minuta je palo toliko kiše da je ulicom bukvalno potekla reka i sve deluje kao da će se ponoviti prošli petak kada je putem išla voda dubine gotovo pola metra. Nama je dvorište malo izdignuto pa kod nas nije ušlo ali je tada komšijama voda ulazila i u podrume. Samo nam ostaje da se nadamo da ovoga puta neće doći do toga”, rekla je za Glas zapadne Srbije, Borislava Lukić.

Nakon prošlonedeljne poplave, koja je sa sobom odnela bankine pored puta, meštani su se organizovali i koliko su bili u mogućnosti i popunili rupe koje su ostale sa strane kolovoza, ali je na nekoliko mesta, ulica koja je rekonstruisana pre tri godine ostala oštećena.

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK LOZNICA VODA POTOK REKLA PADAVINE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.146.185 посета
Тренутно на сајту: 612 посетилац(a)