Презентоване нове мере подршке пољопривредницима у Тополи 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Презентоване нове мере подршке пољопривредницима у Тополи
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
10.02.2022 | 0 коментар(а)



Топола – У скупштинској сали Општине Топола a у организацији и сарадњи Општине и Пољопривредне саветодавне стручне службе Крагујевац, у Тополи је одржана трибина за пољопривредне произвођаче.

Председник општине Топола Игор Петровић на самом почетку излагања нагласио је да ће пољопривредници и ове године моћи да рачунају на неколико мера подршке које ће у значајној мери олакшати њихову производњу. 

Саветодавци ПССС Крагујевац из области воћарства, сточарства, ратарства, упознали су пољопривреднике са мерама за набавку нових трактора и опреме за сточаре које се спроводе кроз пројекат за конкурентну пољопривреду 50:40:10. Предочене су и актуелне националне мере подршке у пољопривреди при ресорном министарству  за ову годину као и сервисне информације Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, за подршку следећим мерама: -Бесплатна контрола плодности земљишта и мапирање парцела РПГ;

-Бесплатне СМС поруке о превентивним мерама и заштити засада и усева.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Poljoprivreda predavanje topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.087.533 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)