Ово је најјачи оглас за посао, а долази нам из Ужице 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Ово је најјачи оглас за посао, а долази нам из Ужице
Trenutno na sajtu: 518       |       Podeli:
28.04.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Оглас за посао који се појавио на друштвеним мрежама руши све табуе.

Наиме, пошто влада фама да се у трговини послови углавном нуде што млађим и што атрактивнијим девојкама без обзира на умеће, оглас који се појавио на Фејсбуку то демантује.

Ево о чему се ради и шта у огласу пише:

 

Фото: Курир, facebook printscreen

" Потребна фина госпођа за рад у малопродајном објекту у околини Ужица. Тражимо стару школу трговаца. Идеално би било да особа има барем 45 година. Може и која више, може и која мање. Ваљало би да воли људе и да воли свој посао, али и да понешто зна о текстилу. Да јој није тешко да скине педесет артикала са полица и штендера и да све то после стрпљиво врати. Да не преврће очима, осим ујутру, кад ставља маскару ил’ контактна сочива. Негде верујемо да би мрва равнотеже или правде била задовољена ако је реч о некој финој госпођи која је неправедно, у претходним турбулентним годинама, замењена неком млађом. Тражимо особу која - зна да се сваком каже Ви, а уме стоички да поднесе ако јој некултурна муштерија каже Ти - нема страх од платних картица и свега оног што је ново време донело - зна да је дискреција део васпитања и да је део тима на заједничком задатку, а не унајмљена радна снага која живи од првог до првог. Тражимо лојалност и поштовање хијерархије, нудимо редовно плаћање и поштовање приватности. Уколико се разболи, од нас неће добити отказ, него килограм лимуна", пише у овом огласу.

 

Извор: Курир




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.546.292 посета
Тренутно на сајту: 519 посетилац(a)