У Ивањици непознати хулигани харају градом 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
У Ивањици непознати хулигани харају градом
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
19.05.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - У ивањичком насељу Луг претходне ноћи контејнер пун смећа завршио је у кориту реке Моравице



а са друге стране обале, хулигани су у реку одгурали читаво аутобуско стајалиште. Ово није први пут да су на мети несавесних грђана контејнери, клупе, канте, а сада су отишли корак даље па су мештане Бука лишили аутобуског стајалишта.

Осим што руже слику града, хулигани наносе огромне штете јер један контејнер кошта око 35.000 динара а конструкција за стајалиште близу 250.000 динара.
Директор ЈКП „Ивањица” Александар Митровић рекао је да су сем ових ситуација имали и улазак на претоварну станицу која је покривена видео надзором.

„Тако да смо утврдили ко су лица и послали Комуналној инспекцији на којој је остало да их позове на саслушање”, рекао је Митровић.

Комунални инспектор у општини Ивањица, Бранко Раичевић, каже да је упознат са свим случајевима, али нажалост ретко који од процеса се заврши са конкретним санкцијама, јер како наводи, обично је починилац непознат. И док непознати харају градом, штете су из дана у дан све веће а загађење животне средине све интезивније. Контејнери који се поставе на једној локацији, ујутро освану на другој.
И док непознати хулигани харају градом, штете су из дана у дан све веће а загађење животне средине све интезивније. Контејнери који се постав на једној локацији ујутру освану на другој.
„Ми немамо овлашћења да реагујемо, немамо инспекцијску функцију можемо само да пријавимо таква недела”, рекао је директор ЈКП „Ивањица’’, Александар Митровић по коме је једино решење да се поставе подземни контејнери.

По ко зна који пут упућен је апел грађанима да се савесно опходе према јавном добру и животној средини.

ГЗС/Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica huligani haraju

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.258.506 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)