Чачак: нема гласовне увреде на раздаљини од 130 метара, кроз шљивик 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Чачак: нема гласовне увреде на раздаљини од 130 метара, кроз шљивик
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
06.04.2023 | 0 коментар(а)



Чачак – Мештанка Трнаве код Чачка Ж. С. (51) ослобођена је оптужбе да је починила кривично дело увреде, док је растурала стајско ђубриво



на окућници. Домаћицу је тужио сусед В. П. наводећи да је прошле године у ово доба, око 16.00 сати, са свог имања њему упитила 7- 8 пута увредљиве речи „мајмуне” и „да бога да црк`о” и након тога напустио свој посед удаљен око 70 метара од имања окривљене.

Приликом судског суочења приватног тужиоца и окривљене он је изјавио да се никада пре тога нису срели. Окривљена је са своје стране изјавила да никада, због здравствених проблема, не ради на растурању ђубрива, да се предметни догађај није ни одиграо и да је раздаљина од одлагалишта ђубрива до бунара где је наводно био тужилац најмање 160 метара, што зна по дужини електричног кабла.

Тужилац се касније, на рочишту, исправио и навео да је раздаљина између њега и окривљене била, можда, 130 метара у тренутку кад је наводно вређан.
Тужилац се на суђењу исправио и казао да раздаљина није била 70 већ можда 130 метара.

„Није мала разлика између 70 и 130 метара а тужилац се исправио не самоиницијативно већ, како сам каже, када је чуо да се оспорава ова раздаљина. Он није доследан и очигледно је да је краћу раздаљину у тужби навео да би био убедљивији. Није оспорио наводе окривљене да је та раздаљина била чак и већа од 130 метара и да између места где су се налазили он и окривљена постоји засад шљива и другог растиња, а често су ту и животиње, те постоје препреке које ометају прегледност, видљивост и јасан звук” - навео је Основни суд у Чачку у образложењу ослобађајуће пресуде.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


trnava presuda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.081.564 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)