У Каменој Гори у четвртак „Мини олимпијада” трећег доба 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
У Каменој Гори у четвртак „Мини олимпијада” трећег доба
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
07.09.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Удружење пензионера из Пријепоља у сарадњи са локалном самоуправом

и Спортским савезом и подршком донатора у четвртак, 9. септембра у Каменој Гори организоваће „Мини олимпијаду” спорта, здравља и културе трећег доба.

Према речима Љубише Вуковића, из Удружења пензионера, за сада је своје учешће пријавило 10 екипа и то 9 из општинских удружења пензионера Златиборског округа и једна екипа из Београда. Такмичење ће се одржати у складу са правилима и пропозицијама Олимпијаде спорта, здравља и културе трећег доба Србије.

-Такмичари ће се надметати у 6 спортских дисциплина и то штафети – 4×60 м брзо ходање, пикаду, фудбалу (извођење пенела , шаху, стрељаштву, и кошарци (слободно бацање) – наводи Љубиша.

– Захваљујући подршци локалне самоуправе и бројних привредника и доброчинитеља, за победнике у свих 6 дисциплина и укупног победника обезбеђени су пехари, а за друго и треће место дипломе. Сви учесници ће добити и пригодне захвалнице. Мини олимпијада одржаће су Каменој гори а поред спортског, организатори су припремили и кратак културно-уметнички програм и свечани ручак за све учеснике – истиче Вуковић и додаје да су обезбеђена и сва неопходна заштитна средства и да ће настојати да се придржавају свих прописаних епидемиолошких мера које се односе на скупове на отвореном простору.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.007.116 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)