Власник пит була који је напао дете у Пријепољу негира да је животиња његова и каже да је пас луталица 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Власник пит була који је напао дете у Пријепољу негира да је животиња његова и каже да је пас луталица
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
11.07.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Девојчица из Пријепоља коју је пре неколико дана у близини куће у којој живи напао разјрени пит бул,

отпуштена је на кућно лечење, али према речима њеног оца дете и даље има траме, слабо спава и слабо једе.

„Дете је коначно изашло кући, важно је само да је жива и здрава. Ми смо случај препустили адвокатима, али су до нас дошле информације да је власник пса негирао да је животиња његова наводећи да је у питању пас луталица", каже за РИНУ отац девојчице.

Он истиче да је због те информације остао у шоку, јер читаво насеље је упознато са чињеницом да је пит бул који је напао његову седмогодишњу ћеркицу власнички пас, као и да су до сада безброј пута ургирали на младића да пит була не пушта на улицу без повоца и корпе.

„Многи у улици су били у страху управо од тог пса, кад год смо апеловали на власника да поведе рачуна он се оглушивао на те молбе. Верујем у државне органе да ће расветлити овај догађај", истиче отац девојчице.

Пријепољска полиција и тужилаштво раде на утврђивању доказа, како је дошло до тога да се пас без корпе и поводца нађе на улици и нападне дете. Према незваничним информацијама, власник пса је у изјави полицији негирао да поседује крволочну животињу те је тврдио да пит бул није његов већ да је реч о псу луталици. Међутим, ову тврдњу оповргавају сигурносне камере које су снимиле човека како из свог дворишта уклања бокс.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.838.952 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)