Агенција за безбедност у саобраћају донирала 34 ауто-седишта 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Агенција за безбедност у саобраћају донирала 34 ауто-седишта
Trenutno na sajtu: 290       |       Podeli:
14.11.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Још једна од активности општинског Савета за безбедност у саобраћају

била је и едукација родитеља о правилном коришћењу ауто седишта. У Свечаној сали Општине Горњи Милановац, представници Агенције за безбедност у саобраћају у циљу смањења страдања деце и подизања свести родитеља о значају коришћења дечијих ауто-седишта, поред превентивних активности које су до сада спроводили, демонстрирали су родитељима како се правилно користе различите групе дечијих седишта.

 

Фото: Кабинет председника општине

Након предавања, председник општине Дејан Ковачевић, уручио је породицама које су ове године добиле треће дете, укупно њих 34, по једно ауто - седиште, које је општини Горњи Милановац донирала Агенција за безбедност у саобраћају.

„Ове године месец новембар у Горњем Милановцу је у знаку безбедности у саобраћају. Почели смо тиме што смо едуковали младе, затим наше нај старије суграђане о томе како се понашати у саобраћају. Такође, едуковали смо и пешаке, возаче аутомобила, бициклисте и мотоциклисте, а данас смо имали и једно предавање намењено трактористима. Целу ову кампању завршили смо овим предавањем о правилној употреби аутоседишта и поделили смо нашим најмлађим суграђанима седишта, јер смо свесни тога да су деца најугроженији учесници у саобраћају, а ми, родитељи смо ти који им морају обезбедити сигурност. Ја се захваљујем и Савету забезбедност у саобраћају Општине Горњи Милановац и Агенцији забезбедност у саобраћају на бројним акцијама које су протеклих дана реализоване и на томе што су донирали ова седишта које смо ми поделили породицама које су ове године добиле треће дете”, рекао је председник Ковачевић.

Фото: Кабинет председника општине

Иако имају искуства са употребом дечијих ауто - седишта, задовољни родитељи су данашње предавање оценили као изузетно корисно.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


autosedista gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.134.093 посета
Тренутно на сајту: 291 посетилац(a)