Grad Užice naredne godine domaćin MOSI, gradonačelnica preuzela zastavu 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Grad Užice naredne godine domaćin MOSI, gradonačelnica preuzela zastavu
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
10.07.2023 | 0 коментар(а)



Užice - Na svečanosti tokom koje su proglašeni najbolji i dodeljena priznanja u Kolašinu su završene 58. Međuopštinske sportske igre.



Ovom prilikom, sportisti Kolašina uručili su gradonačelnici Užica dr Jeleni Raković Radivojević i užičkim sportistima zastavu MOSI, jer će grad Užice biti domaćin narednih igara.

Uz čestitke svim sportistima na osvojenim medaljama i priznanjima, kao i postignutim ličnim i rekordima MOSI, gradonačelnica Užica istakla je da se nada da će Užice biti jednako dobar domaćin sportistima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

„Ja najpre želim da vas sve pozdravim i da čestitam opštini Kolašin na uspešno organizovanim 58. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama. Čestitam i svim sportistima koji su osvojili priznanja i medalje i tokom ova četiri dana obarali lične i rekorde igara.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom danas preuzimam zastavu najveće smotre amaterskog sporta na Balkanu i naravno verujem da ćemo ako ne bolji, biti jednako dobri domaćini, sportistima iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Užice je grad u kome su stasali i stasavaju i danas vrhunski sportisti, ali pre svega dobri ljudi, koji će vas dočekati otvorenog srca. Pred nama je ozbiljan izazov, ali sigurna sam da ćemo potpuno spremni narednog leta organizovati 59. MOSI”.

U konkurenciji od 1800 takmičara iz 29 opština Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, najbolja ekipa 58.MOSI u generalnom plasmanu, je ekipa Novog Pazara. Sveukupni pobednik u ženskoj konkurenciji je Novi Pazar, druga je ekipa Užica, a treća ekipa Berana. U muškoj konkurenciji prvo mesto je osvojila ekipa Novog Pazara, drugo je Bijelo Polje a treća ekipa iz Pljevalja. Pehar za fer plej pripao je ekipi Višegrada, dok je najkompletnija gostujuća ekipa, ekipa Pljevalja. Sportisti Užica sa ovih MOSI vraćaju se sa oko 20 medalja.

Procene su da će naredne godine u Užicu biti do sada najveći broj učesnika i u skladu sa tim Grad se zajedno sa Sportskim savezom i svim sportskim klubovima uveliko priprema za 59. MOSI, koje se u Užicu održavaju posle gotovo 50 godina.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice mosi zastava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.410.524 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)