Факултет организационих наука одржао промоцију на Златибору 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Факултет организационих наука одржао промоцију на Златибору
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
15.10.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Факултет организационих наука из Београда данас је на Златибору
Промоција ФОН-а на Златибору Фото: ГЗС

одржао промоцију посвећену знању и вештинама које могу стећи сви они који се одлуче за неки од смерова на овом факултету. ФОН ове године обележава 50 година од почетка наставе и уписа прве генерације студената.

„Данас студенти ФОН-а студирају у одличним условима, овде су претежно студенти прве године, а оно што је важно јесте да на овој конференцији схвате које све могућности имају. Знање је најважнији фактор конкуретности у 21. веку . Суштина је да су студенти дошли по знање које ће чути на предавањима, али поред тог знања неопходне су и разне вештине, које се односе на рада у тиму, на повезивања знања које ће стећи кроз рад у студентским организацијама и наш циљ је да они што пре развијају своје способности”, рекао је је др Милан Мартић професор и декан Факултета Организационих наука у Београду.

др Милан Мартић професор и декан Факултета Организационих наука у Београду Фото: ГЗС

Овај факултет је познат по томе што није основан од стране Универзитетске заједнице , већ су га основале 122 привредне организације и та веза између привреде и факултета је нераскидива.

Промоција ФОН-а на Златибору Фото: ГЗС

„Наш циљ је да студенти стекну пракрична знања која ће им препоручити да чим заврше факултет дођу до посла и да развију своје успешне каријере. Што се тиче наших студената који завршавају програм Информационе системе и технологије, сви они студенти који имају добра знања која покажу на интервју запосле се и пре него што заврше факултет или непосредно одмах после тога. Што се тиче студената са смера Менаџмент и организације и сви они студенти који су ангажовани у студентским организацијама , који учествују на такмичењима, рецимо у решавању студијских случаја , у дебатама, такође прилику за посао добију одмах по завршетку студија”, рекао је др Мартић.

Факултет организационих наука годишње упише око 700 студената који буду распоређени на два смера, један је Информациони системи и технологије који може уписати 390 студената и Менаџмент који сваке године може уписати 330 бруцоша и у оквиру кога се бирају три смера, Општи, Операциони и Менаџмент квалитета и стандардизације.

Давид Ивановић студент завршне године на смеру Операциони менаџмент Фото: ГЗС

„Члан сам студентске асоцијације ФОН-а и организационог тима за пројекат „Стартуј” који организујемо ове године на Златибору. Ово није први пут да правимо овакав пројекат, у марту смо били на Палићу. Истакао бих да сваки пут када дођем на један овакав пројекат, још више се одушевим колико овај факултет има тога значајног да понуди студентима и колико може да се научи како на предавањима, тако и на радионицама. Јако је важно истаћи то да овај факултет носи са собом много различитих начина да се истакнемо у смислу да можемо бити добри у много различитих области и наћи своје место под сунцем”, рекао је Давид Ивановић студент завршне године на смеру Операциони менаџмент.

Сваки од смерова на овом факултету доноси значајне бенефите свим студентима, без фаворизације одређеног смера, студенти су равномерно заинтересовани када уписују прву годину студија.

”Пратио сам истраживања и могу рећи да студенти овог факултета најлакше долазе до запослења и то не било каквог, већ до баш оног који желе или неког јако сличног томе. Већину њих и њихов пут у животу одреди тај први посао, како се определе на почетку, тако после и буде”, рекао је Ивановић.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor promocja fon

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.208.612 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)