Глишић: На изборе са поруком да желимо да радимо и градимо 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Глишић: На изборе са поруком да желимо да радимо и градимо
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
06.02.2022 | 0 коментар(а)



СНС излази на изборе с јасном поруком - желимо да наставимо да радимо, да градимо и да не дозволимо да се Србија врати у време када су државу
Фото: ГЗС, илустрација

водили они који су само гледали сопствени интерес, изјавио је данас председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић.

Глишић је у јутарњем програму ТВ Пинк рекао да ће листу СНС на предстојећим изборима подржати угледни, афирмисани људи, који су стекли пуну друштвену афирмацију бавећи се својом струком на највишем професионалном и стручном нивоу. 

Говорећи о опозицији, Глишић је оценио да су опозиционе странке највише мотивисане да се докопају власти сада када у Србији има новца и када је држава финансијски јака.

"Али грађани Србије неће да раде да би Драган Ђилас могао да купује фудбалске клубове и то не својим, већ новцем свих грађана Србије. Од када је на челу Србије председник Вучић, изграђени су аутопутеви, нове школе, нове фабрике, обновљене су старе и изграђене нове медицинске установе опремљене најсавременијом опремом", рекао је Глишић.

Истакао је да ће грађани Србије, који своју децу сада могу да саљу у нове вртиће и школе, знати да одлуче да гласају за СНС.

За кандидате опозиције, Србије је била играчка, место где могу да се богате и где могу себе да сматрају више вредним од оних са којима живе, рекао је Глишић.

Упозорио је да су људи који имају двојно држављанство Србије и БиХ, односно Републике Српске, недавно "извређани на најприземнији начин" и оптужени да ће да буду искоришћени за гласање на предстојећим изборима.

"Нека свако ко је у последњој деценији или две живео у Србији донесе свој суд. Борба, рад и труд, пре свега председника Александра Вучића, биће нешто што ће у наредних пет година Србију заиста да издигне и свако ко живи или дође у Србију моћиће да каже - да, ово је лепо место за живот. У претходним годинама смо направили добар темељ и потребно је само да не застајкујемо и да наставимо даље", рекао је Глишић и закључио да је на грађанима да донесу одлуку на наредним изборима.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


darko glisic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.890.854 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)