Парезановић: Опозиција изгубила са 10 : 0, а кука због једног фаула 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Опозиција изгубила са 10 : 0, а кука због једног фаула
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
17.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поносни смо на изборни резулатат постигнут у Лучанима, и показали смо да нису тачне оптужбе да побеђујемо само кад мали број грађана изађе да гласа.

Напаравили смо најбољи резултат који постоји у Драгачеву и кад је највећи број људи изашао на изборе и то је дефинитивно најчистија победа са највећим легитимитетом”, изјавио је повереник СНС у Чачку , Марко Парезновић и додао да је СНС у односу на претходне изборе знатно увећао број гласова.

“Пре четири године освојили смо нешто више од 50 одсто гласова, а сад имамо 67 процената, и све то говори да у Лучанима радимо добар посао, као и у целој Србији.

Кад су резултати опозиције у питању Двери су саме 2014. године имале негде око 11 процената гласова, а сада у коалицији са 7 или 8 партија сви заједно су овојили нешто више од 9 одсто, и тиме су грађани показали шта мисле о тим накарадним коалицијама и да не можете да се појавите у некој општини месец, два пре избора, а да вас претходне четири године није било нигде, као што их неће бити ни у наредне четири”, каже Парезановић.

Он истиче да није ни очекивао да опозиција на миран начин призна убедљив пораз који је доживела.

“И претпоставио сам да ће за фијаско оптужити све друге, а да неће сагледати своју улогу у свему томе, своје недостатке. Читав изборни дан имали смо покушај подизања тензија како би се са скренула пажња са врхунске излазности и одличног резулатата који је наша странка остварила. Тако се дешавало да људи из Савеза за Србију из свих делова државе бораве у Драгачеву, а да за ту ствар оптужују управо СНС, јер изгледа само су они ти који имају право да дођу. Све оно што можемо чути о уценама и притисцима су само нове лажи опозиције које су направили још у кампањи како би оправдали своју неспособност. Њихови резултати су плод њихове власти на којој нису били кратко, већ 12 година и показали све што су могли”, истиче Парезановић и додаје да фантастичан изборни резулатат у Драгачеву захтева да раде још марљивије и да морају оправдати поверење које су има дали грађани.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns izbori lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.155.678 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)