Брнабић: Не искључујем ни један сценарио за проблем нафте 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Брнабић: Не искључујем ни један сценарио за проблем нафте
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
14.04.2022 | 0 коментар(а)



Премијерка Ана Брнабић изјавила је да не очекује у овом тренутку да Србија буде укључена
Фото: ГЗС

у санкције ЕУ додајући да се сваког дана разговара о ситуацији са партнерима у Гаспрому о НИС-у, али и о другим сценаријима за решавање питања нафте у нашој земљи.

Брнабић је одговарајући на питања новинара након отварања нове зграде ФОН-а у Београду казала да не искључује ни сценарио по којем би се направио аранжман да Гаспром пређе у руке азербејџнаског Сокара, али ни друге сценарије.

„Не бих искључила тај сценарио, као и друге партнере. Не бих искључила ниједан сценарио. Оно што је најважније је да смо изузети од санкција и да ће несметано наставити да тече нафта преко Јадранског нафтовода. У овом тренутку не постоји проблем“, казала је Брнабић.

Понавља да се свакодневно разговара о различитим опцијама и додаје да у овом тренутку не може да каже ништа прецизније на ту тему.

Нема раздора у СНС, отворена сам за све критике

Чланица Председништва СНС Ана Брнабић коментаришући изјаву члана странке Братислава Југовића да је она крива за лошије резултате, каже да у тој партији не постоји никакав раздор и додаје да о Југовићу ништа у јавности неће рећи, већ да ће то учинити на органима странке или лично.

„Не постоји никакав раздор у СНС, нема разлога ни повода за то. Ми смо изашли као победник на свим нивоима. Да ли је неко очекивао боље резултате на републичким изборима и у Београду, могуће је. И ја сам желела боље у Београду, али видели смо да морамо више да разговарамо са грађанима, да се бавимо њиховим свакодневним проблемима", казала је Брнабић одговарајући на питања новинара након отварања нове зграде ФОН-а у Београду.

Додала је да је СНС увек била специфична странка по томе што су у њој постојала различита мишљења.

„Имамо различите погледе на неке ствари. Најмањи је проблем да се критикују персонална решења, немам ту врсту сујете да се осетим погођено, отворена сам за све врсте критике", навела је.

Истакла је да је поносна што је члан СНС и изразила задовољство што су победили на свим нивоима.

„Имамо већину и за парламент и Скупштину града и немам проблем да са свима из странке разговарам шта је могло другачије да се уради у Београду", додала је.

Упитана да ли је разговарала са председником СНС Александром Вучићем о предлогу лидера С СП Драгана Ђиласа да се понове избори у Београду, те да ли се преговара са неким за већину у главном граду Брнабић је рекла да ће кад буду имали информације које желе да поделе с медијима то и учинити.

На питање да ли је истина да ће напустити Владу и земљу, Брнабић каже да није планирала да напушта земљу и да је прилично сигурна да то неће учинити, а да о напуштању Владе одлучује странка.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nafta problem scenario ana brnabic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.707.582 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)