Асфалтирани путеви у Угриновцима и у Семедражи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Асфалтирани путеви у Угриновцима и у Семедражи
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
03.06.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац -Aсфалтиран некатегорисан пут у МЗ Угриновци, укупне дужине 535 метара са обостраним банкинама од по 0,25 метара је
Фото: ГЗС

вредности 3.281.085,60 динара, а извођач је предузеће „АР градња” из Београда.

Мештанима је овај пут од изузетног значаја јер пет деценија нису имали решено питање асфалта.

– Захваљујем се Општини Горњи Милановац која нам је помогла да урадимо овај пут. Педесет година нисмо имали асфалт и коначно смо дочекали да се уради – рекао је Саша Радојичић из Угриноваца.

Током дана извођени су и радови на рехабилитацији локалног пута у МЗ Семедраж, који обухватају асфалтирање деонице дужине 880 метара са обостраним банкинама од по 0,25 метара.

– Драго ми је што у овој нашој лепој земљи може да се уради нешто, а да није политички мотивисано. Уз помоћ локалне самоуправе урадили смо овај пут и неизмерно смо им захвални. Захваљујем се и извођачима на квалитетно урађеном послу – изјавио је Небојша Маврак из Семедражи.
Вредност ових радова износи 4.145.232,00 динара са ПДВ-ом, а извођач је грађевинско предузеће „СВИН ДОО” из Горњег Милановца.

 

 

 

ГМ Прес / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.474.013 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)