Пурић: Доста је било лагања, Нова Варош је на коленима, идемо на изборе са часним људима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Пурић: Доста је било лагања, Нова Варош је на коленима, идемо на изборе са часним људима
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
10.06.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Имамо листу одговорних образованих и часних људи са којом излазимо на изборе јер желимо да зауставимо пропадање Нове Вароши.
Војко Пурић, фото: ГЗС

Дотакли смо дно и стално слушамо нове лажи, због тога позивамо Варошане да нас подрже и да коначно променимо нешто у интересу свих, казао је Војко Пурић носилац листе СПС.

,,Имамо и људе и одличан програм. На листи су нам лекари, економисти, инжењери и часни домаћини које сви Варошани познају. Дошао је тренутак да се заустави овај хаос и уништавање нашег краја. Овде је изгледа и држава дигла руке јер су све институције пресељене из Вароши од полиције, дистрибуције, поште. Нама сваког дана путује у Пријепоље 85 државних службеника. Зашто свој посао држава не ради овде као годинама раније“, каже Пурић.

Он тврди да су села опустела, а да у школу ове године креће непуна два одељења првака. ,,Имали смо по пет одељења, сада једва 55 ученика првака. Ово ничему не води и желимо са озбиљним људима да се ухватимо у коштац са великим проблемима а један од кључних је што нам млади одлазе. Овај крај је богат, има велике ресурсе од туризма, здраве хране, па до дрвне индустрије. То је наш програм и нудимо га грађанима на увид”, нагласио је Пурић

Иначе, Војко Пурић важи за озбиљног привредника у златарском крају. Власник је путарског предузећа које запошљава 115 радника, а поред тога се бави и сточарством. На својој фарми тренутно гаји 195 грла стоке. Пурић је члан Главног одбора СПС а члан је и од оснивања партије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vojko puric nova varos sps izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.278.022 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)