У наредној години нерадно ћемо празновати 12 дана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У наредној години нерадно ћемо празновати 12 дана
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
24.12.2022 | 0 коментар(а)



До краја године бројимо ситно, многи се радују долазећим новогодишњим и божићним празницима,
Фото: ГЗС

многи су их већ испланирали и изабрали дестинације на којима ће испратити стару и дочекати Нову годину. Осим новогодишњих и божићних празника у наредној 2023. години очекује нас укупно 20 нерадних дана и није лоше знати када падају и унапред испланирати неке нове одморе.

Практично, 31. децембар ове године је субота и већ тада могу да започну празници. Први званични нерадни дани очекују нас за Нову годину и то 1. 2. и 3. јануара, 4. јануар је радан, а 7. јануара (субота) се обележава Божић. После Божића, први радни дан је 9. јануар (понедељак).

У 2023. години очекује нас укупно двадесетак нерадних дана. После јануара, празноваћемо и у фебруару - нерадни дани су 15. и 16 фебруара, и тада се обележава Сретење. Потом нови нерадни дани долазе у априлу за Ускрс.

Васкрс ће се наредне године празновати 16 априла, а нерадни дани биће од 14. априла (Велики петак), закључно са 17. априлом (други дана Васкрса). Први мај слави се два дана и празноваће се прва два дана тог месеца.

Последњи нерадни дан у години биће Дан примирија у новембру месецу.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


odmor neradni dani naredna godina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.521.471 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)