Министар Момировић сутра у посети Прањанима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Министар Момировић сутра у посети Прањанима
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
10.08.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Министaр грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић
Министар грађевинарства Томислав Момировић и директор ЈП „Путеви Србије” Зоран Дробњак, фото: ГЗС

сутра ће заједно са председноком општине Дејаном Ковачевићем и директором ЈП „Путеви Србије” Зораном Дробњаком обићи радове на деоници пута од Такова до Прањана у дужини од 25, 5 километара.

Радови ће се изводe на три локације на траси пута од таковске до прањанске варошице али биће у потпуности саниран и пут према аеродрому Галовићи где ће асфалт захватити и део изнад аеродрома. Раде се ископи, канали, насипање новог тампона тамо где је стари пут потонуо а затим фрезовање и потпуно нов асфалтни застор у дужини наведене трасе. У појединим деловима радиће се и на пеглању кривина јер су неке након вишедеценијске употребе и небриге потонуле, урадиће се хоризонтална и вертикална сигнализацију а у једном делу где то буде потребно урадиће се и заштитна ограда”, истакао је председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Иначе, радови на овој деоници требало би да буду завршени до почетка Сабора виолиниста Србије који се одржава у Прањанима од 20. до 22. августа 2021. године. Ова варошица добиће потпуно нови изглед јер ће кроз сам центар бити постављен нови aсфалт, нови тротоари, пешачке стазе, сигнализација и сви пратећи елементи пута.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC MOMIROVIC DROBNIAK TAKOVO PRANJANI PUT

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.414.018 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)