Рок фестивал Прича почиње вечерас: Фестивалска капија отвара се у 20 сати 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Рок фестивал Прича почиње вечерас: Фестивалска капија отвара се у 20 сати
Trenutno na sajtu: 540       |       Podeli:
03.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Празник за све љубитеље рокенрола почиње вечерас на стадиону ФК Ремонт, где ће се фестивалска капија отворити у 20 часова.



Прича се у граду на Морави одржава већ пола деценије, а овогодошњи фестивал отвориће популарни поп рок састав млађе генерације, Ничим изазван.

Кризни штаб за сузбијање заразне болести Covid 19, Владе Републике Србије је одобрио одржавање фестивала, уз поштовање свих епидемиолошких мера.

У складу са препорукама, организатори ће спровести све епидемиолошке мере. Контрола ће се вршити на два пункта. Пункт број 1. ће бити постављен у холу Дома културе у Чачку, на коме ће бити вршено брзо антигенско тестирање. Радно време пункта ће бити од 09.00 – 24.00 часова, за време трајања фестивала.

Пункт број 2 биће постављен на улазу у градски стадион ФК “Ремонт“ . На пункту број 2,  редари ће вршити контролу посетилаца,  (потврде о вакцинацији, потврду о прележаном корона вирусу, потврду о PCR тесту,  или наруквицу као потврду брог антигенског теста). Тестирање на оба пункта ће бити бесплатно за посетиоце фестивала ПРИЧА.

Војин Јаковљевић директор ТО града Чачка, Фото: ГЗС

„Доста бендова ове године нас очекује на Ремонтовом стадиону. Град Чачак подржава овај фестивал пету годину за редом, што се тиче финансирања учествујемо у финансриању програм. Уз дозволу Кризног штаба спровешћемо све мере и сви жељно ишчекујемо почетак фестивала”, рекао је Војин Јаковљевић директор ТО града Чачка.

Цена једнодневне карте је 1200 динара.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


festival prica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.106 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)