Дринска регата Љубовија представила нови лого 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Дринска регата Љубовија представила нови лого
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
16.02.2023 | 0 коментар(а)



Љубовија - Туристичка организација општине Љубовија представила је на својој Фејсбук страници нови логотип

највеће манифестације на Дрини, „Дринска регата“. Нови логотип дизајнирала је Ивана Аничић, сениор графички дизајнер и специјалиста за визуелне комуникације.
Лого "Дринске регате" представља типографску игру слова и главних асоцијација на ову манифестацију (река, лето, пловила). Типографија је у стилу ручног исписа и слободне форме, чиме се изражава весео и опуштен карактер манифестације. Симбол пловила (чамаца) интегрисан је у испис манифестације заменом за слово „А“.

Фото: Фејсбук

Ивана је дипломирала на Факултету примењених уметности, одсек графички дизајн, Универзитета уметности у Београду. Носилац је многобројних признања и награда за остварења у области туризма као што су: Златни кофер слова за најбољу туристичку мапу, Златни кофер слова за најоригиналнију туристичку публикацију, као и номинације за Блиц предузетника године - Јунаци микро бизниса 2022.
У свом досадашњем раду сарађивала је са светским компанијама попут Bayer AG, Coca Cola, Maersk, али и јавним сектором Републике Србије - Туристичком организацијом Ваљева, Туристичком организацијом града Лозница, Иновационим бизнис центром Златибор. Званични је дизајнер пројеката и манифестација које су подржали Министарство културе, Министарство туризма и омладине Републике Србије. Дизајнерска решења Иване Аничић имплементирана су на wеб платформама које бележе дневни промет од милион корисника. Сертификовани је модератор и предавач Design Thinking-a,чијим методама едукује предузетнике из бизнис секција широм Србије.

 

 

 

ГЗС / Љубовија Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.762.548 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)