Александар Максимовић: Никада не бих позвао на сукобе, све је конструкција и извучено из контекста 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Александар Максимовић: Никада не бих позвао на сукобе, све је конструкција и извучено из контекста
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
07.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Члан Главног одбора СНС Александар Максимовић огласио се саопштењем поводом напада



насталих након његовог гостовања у синоћњем Дневнику западне Србије.
„По старом обичају, када примети да му рејтинг и медијска пажња падају, Бошко Обрадовић ће искористити сваки, па и најбаналнији повод да себи да на значају, покуша да се стави у улогу заштитника обесправљених и угњетених, борца за људска права и заштитника закон. Уз то он свесно обмањује јавност и заборавља да каже колико пута је био иницијатор и директан учесних бројних инцидената на улици, у градској или републичкој скупштини, згради РТС-а, испред свих могућих институција, не презајући ни од физичког обрачуна са неистомишљеницима. О позивима на насилно рушење легално изабраних органа власти у овој земљи, чак и оних највиших, да и не говоримо. И то најчешће није чинио сам, већ уз подршку својих пајташа, пошто није баш толико храбар да изађе некоме „на црту" – очи у очи. Тај и такав Бошко Обрадовић сада даје себи за право да позива државне органе да раде свој посао и предузму одређене кораке према мени, због нечега што нисам учинио, вешто извлачећи из контекста изјаву дату на ТВ „Телемарк" и правећи од тога невероватну конструкцију, у духу великог манипулатора, какав он и јесте.

Ни једном речју никада нисам, нити ћу да позивам било кога, а најмање чланове Српске напредне странке да се физички сукобљавају са било киме, али још једном ћу поновити да сам апсолутно против свих незаконитих и неуставних акција, усмерених на ремећење нормалног живота грађана Чачка и Србије. Верујем да је свима већ преко главе бесомучног малтретирања током блокада из суботе у суботу на појединим значајним саобраћајницама широм наше земље, вишесатног чекања у непрегледним колонама и не би ме изненадило да у једном моменту оправдани револт изиритираних грађана изазове и озбиљније инциденте.

Тачно је да у Чачку Српска напредна странка има десетак хиљада регистрованих чланова и да су појединци у афекту можда спремни да ураде нешто што не би требало и не би било у складу са препорукама врха СНС – да се уздржимо од било каквих акција које би утицале на ремећење јавног реда и мира и угрожавања било чије безбедности. Ја нити на сукобе позивам, нити то прижељкујем, за разлику од Обрадовића који се самом туђом муком и несрећом храни, покушавајући да од тога искључиво политички профитира.

Сматрам да је он својим најновијим позивом грађанима да и наредне суботе изађу на блокаде, само потврдио мој став да се радио о политичким окупљањима, којима присуствују добрим делом изманипулисани и недовољно информисани грађани, као и чланови готово свих опозиционих и ванпарламентарних странака. Сигуран сам да чак ни они који их воде и организују, нису сасвим сигурни о чему се ту ради”, наводи се у саопштењу члана Главног одбора СНС, Александра Максимовића.

ГЗС

Гостовање можете погледати у видеу: 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.838.677 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)