Хуманитарна универзитетска недеља спорта за Стефана Лазића 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Хуманитарна универзитетска недеља спорта за Стефана Лазића
Trenutno na sajtu: 246       |       Podeli:
31.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Алтернативна Студентска Организација и Студенстки парламент Факултета техничких наука у Чачку организују Хуманитарну универзитетску

недељу спорта, која је ове године посвећена суграђанину Стефану Лазићу.

Љубитељи кошарке 02. априла могу уживати на теренима СЦ Борац у игри три на три.

Турнир у одбојци одржаће се 03. априла на теренима СЦ Младост. Сви заинтересовани се могу пријавити до краја данашњег дана Михајлу Вуксановићу на телефон 062/83-11-741. Дозвољена је пријава мушко-женске екипе, котизација по екипи је 800 динара.

Фудбалски клуб „Борац” организује у среду 04. априла ревијалну утакмицу између пионирских селекција (2004.) ФК Борац и ФК Црвена звезда, која ће се одржати на помоћном терену Борца са вештачком травом у 12:00 часова.

Шаховски турнир на Факултету Техничких наука у Чачку одржаће се 04. априла.

Пријаве за фудбалски турнир трају до сутра 01. априла, котизација по екипи је 1.500 динара и могу се пријавити Марку Јанковићу на 064/512-35-92. Турнир ће се одржати 04. априла на теренима СЦ Младост.

У билијар клубу „Либеро”, 05. априла се организује турнир, котизација по ученснику је 200 динара, заинтересовани се могу јавити Андрији Радоњићу на телефон 064/879-40-54.

Хуманитарни концерт за Стефана Лазића одржаће се у четвртак 05. априла у Великој сали Дома културе. На сцени ће бити извођачи Стар денс студија из Чачка, Плесног клуба „Луна”, КУД „Дуле Милосављевић”-Желе и Музичке школе у Чачку. Улазница је 150 динара.

За све победнике турнира спремљени су пехари.

Пријатељи овог спортско-хуманитарног пројекта су клуб Прајвет који је донирао расвету, Кенгур озвучење, Болеро и Чипси Веј-грицкалице и освежење, Фабрик кафе, Пикадо клуб „Фамилија 032”-обезбедио је простор и проценат од пића, Билијар клуб Либеро, као и Дом културе и Канцеларија за младе.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.015.191 посета
Тренутно на сајту: 246 посетилац(a)