Обрадовић: Из полиције смо добили дојаву да нас прате 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Обрадовић: Из полиције смо добили дојаву да нас прате
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
23.07.2019 | 0 коментар(а)



Лидер Двери, чланице СЗС, Бошко Обрадовић, захвалио је професионалцима у полицији који часно и поштено обављају свој посао
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

и обавестили их о незаконитим активностима врха полиције.

 

Обрадовић је од министра полиције Небојше Стефановића затражио одговоре ко је одобрио формирање посебне јединице, ко је одобрио праћење и прислушкивање лидера опозиције и да ли је то у вези са најављеним убиством лидера опозиције у новини у државном власништву.

 

Обрадовић је поновио и питање ко је аутор спота на ТВ Пинк који је претходио убиству Оливера Ивановића и сличних спотова који се и данас емитују на тој телевизији, као и то где је сада и шта ради Дијана Хркаловић.

 

Он је подсетио да се данас навршава месец дана од како је СЗС изнео доказе да Стефановић има фалсификовану факултетску диплому.

 

Тражимо оставку министра полиције, али и државног секретара Биљане Поповић Ивковић јер је и она своју диплому на Мегатренду стекла под сумњивим околностима, рекао је Обрадовић и затражио од обоје да покажу индексе и дипломе или да одговарају због фалсификовања јавне исправе.

 

Конференцији су присуствовали, поред Ђиласа и Обрадовића, и Вук јеремић, Зоран Лутовац, Борко Стефановић, Јанко Веселиновић, Жељко Веселиновић, али и Рада Трајковић и Млађан Ђорђевић који су седели међу новинарима.

 

ГЗС / Н1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic policija pracenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.983.033 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)