MZ Mršinci dobila novo dečije igralište 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
MZ Mršinci dobila novo dečije igralište
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
10.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio je sa saradnicima Mesnu zajednicu Mršinci u kojoj je asfaltiran jedan deo saobraćajnice



u centru sela i izgrađeno dečije igralište sa teretanom na otvorenom. Na zahtev Grada Čačka novac za saobraćajnicu u iznosu od 8,3 miliona dinara opredelila je Vlada RS preko preduzeća „Putevi Srbije“.

„Ova saobraćajnica veoma je značajna za desetak porodica čija se domaćinstva tu nalaze, jer su konačno dobili asfalt, ivičnjake i atmosfersku kanalizaciju, ali ne samo za njih, već i za ostale meštane, jer je ovo put kroz centar sela. Igralište nije namenjeno samo najmlađima, iako je prvenstveno zbog njih pravljeno i obećali smo im da će biti instalirano još sprava koje su nam tražili, ali na njemu mogu da se relaksiraju i stariji, jer je urađena i teretana na otvorenom”, izjavio je Todorović.

Foto: Kabinet gradonačelnika

Ukupno je u centar Mršinaca investirano oko 10 miliona dinara, izgradskog budžeta za igralište izdvojeno je 1,7 milion dinara. Gradonačelnik Čačka najavio je i značajno ulaganje u ambulantu u Mršincima.

„Veoma brzo, već u narednih nekoliko nedelja, zahvaljujući našim privrednicima, pre svega vlasniku „Hizne“, ambulanta u ovom selu dobiće jedan od najsavremenijih ultrazvučnih aparata, koji će pomoći meštanima svih okolnih sela da u narednom periodu dijagnostičke preglede obavljaju u Mršincima, da ne moraju da odlaze u Dom zdravlja u Čačak. Takve uslove ima retko koja ambulanta na seoskom području”, rekao je Todorović, ističući da će se ulaganja u ovu mesnu zajednicu, ali i u Slatinu nastaviti.

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gradonacelnik vrtic mrsinci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.346.569 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)