Анкета града Чачка: Приоритети за 2021. годину 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Анкета града Чачка: Приоритети за 2021. годину
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
03.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Град Чачак позива све грађане да својим учествовањем у анкети креирају Одлуку о буџету за 2021. годину.

Као и протеклих година резултатима анкете усмеравано је планирање трошења средстава у правцу приоритета.
Анкетом за буџетску 2019. годину највише бодова је добила изградња атлетске стазе коју је завршена, а анкетом за буџетску 2020. годину ушли смо у припремне активности за изградњу затвореног базена.

Након уноса општих података, старосне доби, пола, образовања, пословног статуса, насељеног места и месне заједнице у којој живе, приступа се попуњавању анкете оцењивањем тема из појединих друштвених области оценама од 1 до 10. Уколико имате свој предлог можете га унети у поље „Мој предлог" и оцените оценом која је адекватна важности вашег предлога.

Након завршетка оцењивања понуђених тема запамтите промене које сте начинили и оверите анкету. Уколико анкета није оверена неће ући у статистичку обраду и сматраће се да је грешком покренута.

Анкета се може попунити на сајту града Чачака и биће доступна до 20.11. 2020. године, а можете јој приступити о преко овог линка http://93.87.54.132/finanketa/uputstvo.aspx.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


anketa cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.706 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)