Дечија седишта за најмлађе у Драгачеву 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Дечија седишта за најмлађе у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
31.12.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Председник општине Лучани Миливоје Доловић заједно са својим сарадницима уочи Нове године и Божићних празника обилази све породице
Дечија седишта за најмлађе у Драгачеву, Фото: ГЗС

које су добиле принове у 2019. години. Том приликом, за 141 породицу уручена су дечија ауто седишта.
" Задатак сваке локалне самоуправе јесте брига о најмађима. Поред редовних активности, циљ нам је да малишане обрадујемо новогодишњим пакетићима,да осете чари празника,а уједно обиђемо породице које су се у 2019. години прошириле.Упознајемо их са плановима општине и планираним улагањима у свакој месној заједници,а уједно и за сваког малишана, њих 141 наменили смо по ауто седиште", рекао је Миливоје Доловић, председник општине Лучани.

Доловић подсећа да општина Лучани свако новорођено дете дарује са 30.000 динара, док незапослене мајке примају око 12.000 динара у периду од годину дана.
Иначе, општина Лучани је у 2020-ој уложила 12 милиона динара у проширење вртића у Гучи за две собе , док ће проширење вртића у Лучанима бити реализовано у наредној години.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MILIVOJE DOLOVIC LUCANI DECIJA SEDISTA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.158 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)