Парезановић: Корона вирус потврђен код девет васпитача и два запослена у вртићу „Мали Капетан” 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Корона вирус потврђен код девет васпитача и два запослена у вртићу „Мали Капетан”
Trenutno na sajtu: 380       |       Podeli:
18.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Од 57 запослених у вртићу „Мали капетан" у Чачку, корона вирус постврђен је код девет васпитача и два запослена у овој установи.
Слађана Парезановић, начелница Школске управе МО, Фото:ГЗС

Начелница Школске управе истиче да се на нивоу локалне самоуправе непрекиднио прикупљају подаци и из вртића и из школа и ако буде потребе реаговаће се правовремено и било какв ризик, како је истакла, биће спречен.
„С обзиром на целокупну ситуацију и на то да око 50% деце уписано у тај вртић долази у ову установу, надамо се да и тај смањен број који долази, чини да нам тај вртић не буде потенцијално жариште. Свакако на нивоу локалне самоуправе прикупљамо податке, како из овог втића тако и из осталих предшколских установа и основних и средњих школа, тако да верујемо, ако буде потребе, правовремено ћемо реаговати и било какав ризик који се јави, спречити”, рекла је Слађана Парезановић, наћелница Школске управе Моравичког округа.
„Ових дана, иако средње школе раде на даљину, школе нам свакодневно достављају податке о новозараженима, па тако се тај број креће од 9 до 16 на нивоу целог округа и нама се још увек чини да то није нека алармантна ситуација. Ако млађи основци крену на онлајн наставу од понедељка, наши наставници из Моравичког округа од среде 24.марта припремају часове за РТС програме, тако да ће око 270 часова бити емитовано на програмима РТС. Свакако је обавеза свих запослених у образовању да нађу начин и пруже подршку ученицима за учење на даљину”, закључила је Парезановић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vrtic mali kapetban virus korona devet vaspitaca zarazeno dv azaposlena

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.161.651 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)