Statistička greška - Kandidaturu Pavla Jelesijevića podržalo svega 0,063 odsto Čačana 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Statistička greška - Kandidaturu Pavla Jelesijevića podržalo svega 0,063 odsto Čačana
Trenutno na sajtu: 836       |       Podeli:
11.04.2023 | 6 коментар(а)



Čačak - Na osnovu ankete koju je Pavle Jelesijević administrator stranice Dnevna doza sproveo na svom profilu, gde pita svoje pratioce da li treba da izađe na predstojeće izbore,



nedvosmisleno se pokazalo da ga u svojim namerama podržava 0,063 odsto od ukupnog broja Čačana sa pravom glasa, što je imajući u vidu njegovu prilično agresivnu kampanju, mora se priznati poražavajuće.

Uprkos višednevnoj kampanji po društvenim mrežama, od 44.000 pratilaca stranice Dnevna doza, za Jelesijevića je glasalo, za pet dana, 654 dok je 114 bilo protiv. Računica kaže da ga je, ako uzmemo u obzir broj birača svega 0,063 odsto podržalo, što je statistička greška.

Međutim možda je na taj poražavajući rezultat uticala agresivna politika ovog mladog, tek svršenog studenta. Iako mlad političar dugogodišnji SNS omladinac (10 godina) nanizao je već jednu veliku aferu. Javnosti nije objasnio odakle i iz kojih sredstava je za nekoliko meseci sagradio kuću od 236 m2, iako nema radnog staža i vodi se kao nezaposleno lice na zavodu za zapošljavanje, nezavidnog materijalnog stanja. Pored toga sudeći prema potvrdama priloženim sudu, navodno nema nikakve imovine u čemu ga demantuje izvod iz APR gde se građevinska dozvola novosagrađene kuće od bruto 236 m2, procenjene vrednosti od 133.000 evra (16,66 miliona dinara) na 780 m2 ne vodi na njega? I naravno ključno pitanje je, odakle jednom studentu objekat tolike vrednosti? Mnogi se pitaju šta bi tek imao kad bi se dokopao vlasti?

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dnevna doza fb glasanje gradonacelnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (6)

  • ZOXX

    Po anketi veće su šanse da "neobavešteni" bude predsednik od Jelesija(ljubi ga majka)
  • Dušan Silni

    Pa njega iz rođene kuće nebi svi glasali, što se ne kandiduje da se svi lepo ismejemo..
  • Ćelo

    A oćel na listi SNS ili Đilasa na izbore? Zna li se
  • Krneta

    A jooojjj kukuj, a već zaboravio da plati porez jel, bravo političaru, rođen si za to
  • Kojo

    Izađi pajo ne slušaj nikog, da se ismejemo ;))
  • BOTOVSA SRANJA

    OVO SU ZA NJEGA GLASALI IZ SURDULICE A POLA SU LAŽNI PROFILI JEL I TO RAČUNAO. NA IZBORIMA ĆE DOBITI 50, NEĆE GA KUĆANI GLASATI



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.054.344 посета
    Тренутно на сајту: 837 посетилац(a)