Асфалтирано 650 метара пута на Руднику 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтирано 650 метара пута на Руднику
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
01.09.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На Руднику је данас асфалтирано 650 метара локалног пута, а том чину присуствовали су председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић,

начелник Општинске управе Александар Јевтовић, директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић, као и генерални директор предузећа Рудник и флотација „Рудник“ Аца Илић.

Фото: Општина Горњи Милановац

„Овај путни правац има велики значај за предузеће Рудник и флотација „Рудник“ и за становнике насеља Колонија. Овај пут је асфалтиран пре десет година, али је био у великој мери оштећен и била је неопходна његова рехабилитација. Захвални смо и општини Горњи Милановац и Јавном предузећу за изградњу, јер је овај пут ушао у планове и надам се да ћемо у наредним годинама урадити и наставак пута према јами и даље према флотацији. Ми смо спремни да помогнемо и у овом пројекту и у свим пројектима који су на добробит радника и грађана“, рекао је Илић.

Јевтовић каже да је асфалтирање пута на Руднику наставак инвестиција у тој месној заједници, јер је у претходном периоду Јавно предузеће за изградњу општине урадило више од одсм километара некатегорисаних путева.

Фото: Општина Горњи Милановац

„Извршена је њихова санација гребаним асфалтом. Општинска управа ради на асфалтирању овог локалног пута у дужини од 650 метара, а вредност овог посла је 3.979.368,00 динара“, истакао је Јевтовић.

Глас западне Србије

Фото: Општина Горњи Милановац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.552 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)