Sunčano i toplo, temperatura do 28 stepeni 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Sunčano i toplo, temperatura do 28 stepeni
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
07.04.2024 | 0 коментар(а)



U nedelju će biti pretežno sunčano i toplo vreme, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Foto: GZS, ilustracija

Uz umeren razvoj dnevne oblačnosti sredinom dana i posle podne u brdsko-planinskim predelima južne i jugoistočne Srbije očekuje se retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno i jak severni i severoistočni, uveče u slabljenju i skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 °C na jugoistoku Srbije do 16 °C u Negotinskoj Krajini, a najviša od 24 do 28 °C.

Prema prognozi RHMZ u Novom Sadu će biti pretežno sunčano i toplo. Očekuje se vetar, slab severni i severoistočni, uveče u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od 11 do 15 °C, a najviša oko 28 °C.

U narednih sedam dana, prema prognozi RHMZ, biće pretežno sunčano i toplo vreme.

U košavskom području u ponedeljak i utorak duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

Krajem sedmice, u petak i subotu možemo očekivati kratkotrajni pad temperature, a u brdsko-planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

GZS/ Tanjug




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.649.661 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)