Дете је дете, да га волите и разумете 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Дете је дете, да га волите и разумете
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
06.10.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Од 4. до 10. октобра традиционално се обележава Дечија недеља. Ове године, Дечија недеља ће бити

обележена под слоганом инспирисаним стиховима песме Дете, нашег великог песника Љубивоја Ршумовића: ‘’Дете је дете да га волите и разумете’’.

У нешто измењеној организацији, без већих манифестација, али са подједнаком радошћу Дечија недеље обележава се и на територији ивањичке општине. Председник општине Ивањица, Момчило Митровић, посетио је сва четири објекта ПУ ‘’Бајка’’, школу у Буковици, Приликама, Братљеву и Ковиљу а наредних дана обићи ће и друге образовно-васпитне установе у општини.


Малишани су уживали у кореографији веселих аниматора који су им измамили непроцењиво драгоцен, искрен дечији осмех. Након тога председник општине је приредио деци и мало изненађење у виду торте медењака и ватромета а они су узвратили пригодно припремљеним програмом.

 

Дечија недеља је највећа национална манифестација за децу, која се сваког октобра одржава у циљу уједињења свих друштвених актера и континуинираног побољшања положаја детета. Она је и прилика да се укаже на постигнуто, али и на недостајуће у области промоције и заштите дечјих права у Републици Србији.

 

 

Инфго Лига / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.876.953 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)