Вучић: Сви они заједно не желе добро Србији, чека нас тежак период и велики притисци 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Вучић: Сви они заједно не желе добро Србији, чека нас тежак период и велики притисци
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
11.03.2023 | 0 коментар(а)



Седница Главног одбора Српске напредне странке одржана је јуче поподне у МТС дворани у Београду.



Председник Александар Вучић дочекан је громогласним аплаузом, а онда се обратио присутнима.

"Недовољно често држимо седнице Главног одбора и добро је да се окупимо и саслушамо једни друге. Око скупштине странке, у складу са статутом СНС, о чему смо на Председништву причали, 26. или 27. априла, сазваћу скупштину за 27. мај ове године. И у току су већ унутарстраначки избори, негде се одвијају на добар начин, негде на мање добар начин".

"Важно је да се припремимо за предстојећи тежак период, јер ћемо се суочити са новим притисцима због КиМ. Како је Петковић данас рекао, Куртија сам прочитао као књигу. И данас је потврдио да неће формирати ЗСО, јер није према законима тзв. Косова", рекао је Вучић у уводном излагању.

"У јеку његовог одбијања, дали су им визну либерализацију, са чиме немамо проблем", додао је председник Вучић.

"Желе да увуку Србију у сукоб са НАТО, да он буде некакав Зеленски. Очигледно је да у томе имају подршку значајног дела међународне заједнице. Имали су прилику да притисну Приштину око визне либерализације. Сви они заједно желе понижење Србије. Обећавам вам да се то неће догодити", рекао је Вучић и добио нови велики аплауз свих присутних.

"Наставиће се и друга врста притисака по питању спољне политике Србије".

"Проблеми са којима се суочавамо и због чега прелиминарно тражим вашу подршку, то је да будемо отворени за стварање Народног покрета за државу, без обзира како ћемо га назвати. Морамо да се окупимо сви који желимо пристојну Србију, која доноси рационалне, озбиљне и одговорне одлуке".

"СНС је то што јесте, али ово је нешто у чему бисмо дали прилику и нестраначким личностима".

"Ми ћемо бити једина суштинска српска опција, а ту мислим на грађане Србије".

"Снагу добијамо од људи, зато треба ићи у народ".

"Нико није могао да направи такву политичку странку 30 година као што сте је направили ви", обратио се Вучић присутнима.

"Сваки глас мудрости нам је потребан у овом тренутку".

"Донео сам пример, претпостављам да нисте читали, мени је то Ана донела. Ја не читам њихове новине. Кад бих то радимо, емоције би ме одвеле у погрешном смеру. Ово је четврта страна издања од среде дневног листа ’Данас’. Ово је пример како се води брутална кампања мржње која ће вас насмејати. Ово вам говори да нема граница мржњи".

"Председник Србије је учествовао у организовању криминала при техничком прегледу у једној нишкој општини", уз осмех је читао председник.

"Зато је важно да направимо овакву врсту кадровске реконструкције".

"Ми у странци имамо много људи који хоће на дневном нивоу да се боре, али мора то храбрије. Можда не можемо данас да асфалтирамо сваки пут у Србији, али можда можемо за шест месеци".

"Зато нам је потребан овај покрет".

"Наша странка је историјска, ако издржимо ову годину, две, јер је почела да уводи земљу у корак са светом. И то не може да се негира. То резултати показују. Има људи који неће да поштују резултате".

"Ја од сутра као председник Србије идем у обилазак Србије, до краја године да убиђем свих 25 округа, надам се и на КиМ".

"Живела Српска напредна странка, живела Србија"!

Председник странке, Александар Вучић, је и председник Главног одбора, који броји 400 чланова.

 

 

ГЗС/Курир.рс

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns odbor vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.367.226 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)