Ујединили се Златиборци и Шумадинци: Први човек Здраве Србије Милан Стаматовић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ујединили се Златиборци и Шумадинци: Први човек Здраве Србије Милан Стаматовић
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
19.01.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - На Златибору је у току Изборна скупштина Здраве Србије, партије која је једина настала у делује из унутрашњости са циљем да се



Србија децентрализује и покаже како и у малим срединама има великих људи који могу много да учине за развој Србије. За председника странке једногласно је изабран Милан Стаматовић.
 
"У унутрашњости су се решавале све кризне ситуације и мале средине су нисилац политичких промена. Здрава Србија ради на јачању националне економије, на  децентрализацији, а поред  ових редовних активности радићемо на развоју популационе политике", изјавио је Милан Стаматовић. 
 
Први човек Здраве Србије истиче да на локалне изборе излазе са великим оптимизмом док је излазак на парламентарне изборе, још увек под знаком питања и најављује ширење Здраве Србије ка Војводини.
 
"Уколико СНС направи уступак да раздвоји парламентарне и локалне изборе, вероватно ћемо узети учешће у њима. У нашим редовима окупљени су људи чији циљ је опште добро, а не лични интереси, а у том правцу ћемо наставити и даље. Желимо да са регионалним лидерима направимо репрезентативну екипу која ће моћи много тога да учини за грађане", навео је Стаматовић и додаје да смањење цензуса на 3 посто одговара малим партијама које желе да тргују својим политичким утицајем, али да то може да отежа функционисање Народне скупштине.
 
 
На Изборној скупштини изабрана су и три потпредседника Здраве Србије, а то су Верољуб Стевановић, Милан Парошки и Бојана Божанић.
 
"Покрет "Заједно за Шумадију" је приступио Здравој Србији, бићемо њен део и очекујемо да се странка још више шири. Стаматовић је од мале Чајетине направио једну од најразвијенијих општина у Србији и он је доказ да успешни људи треба да се окупе и да раде на бољој и здравијој Србији", изјавио је Верољуб Стевановић.
 
Верољуб Стевановић, фото: РИНА
 
Подршку Стаматовићу на Златибору, приликом Изборне скупштине пружио је и Александар Шапић, лидер СПАС - а, са којим је Здрава Србија  пре мање од месец дана потписала договор о политичкој сарадњи.
 
"Политички се слажемо око свих крупних ствари, супротставили смо се СНС  машинерији и у будућности можемо заједнички да функциинишемо и  покушамо да дамо свој допринос. Људи које ћемо бирати биће најбољи људи из тих средина, нећемо правити никакву врсту страначке поделе на оне који јесу или нису подобни за рад", наглашава Шапић.
Александар Шапић, фото: РИНА
 
Нестраначки посланик, проф Миладин Шеварлић, такође је пружио подршку Здравој Србији.
 
"Народни покрети попут овог заслужују велику политичку пажњу. Здрава Србија бори се за еколошки безбедну и здраву животну средину и зато има моју подршку", изјавио је Шеварлић.
 
ГЗС/ РИНА
Миладин Шеварлић, фото: РИНА
 



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.036 посета
Тренутно на сајту: 538 посетилац(a)