Не прети опасност од Дрине, али се ниво водостаја прати 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Не прети опасност од Дрине, али се ниво водостаја прати
Trenutno na sajtu: 300       |       Podeli:
19.01.2023 | 0 коментар(а)



Љубовија - Према последњим информацијама, водостај Дрине није аларманто повишен и нема опасности
Фото: ГЗС

од изливања. У складу са закључцима донетим на  седници Општинског штаба за ванредне ситуације, прати се водостај Љубовиђе и Дрине, а надлежне службе поступају по унапред дефинисаној процедури.

На одржаној првој редовној седници Општинског штаба за ванредне ситуације општине Љубовија,стручно оперативни тим за поплаве, у сарадњи са службама „ЈП Љубовија“ и „ЈКП Стандард“ обилазиће све угрожене тачке и локације на реци Дрини у Љубовији, сагледати стање, пратити ситуацију и по потреби предузимати потребне превентивне и оперативне активности са циљем спречавања могућих последица.
Потребно је да грађани и привредни субјекти чији се објекти налазе у близини водотокова Дрине и Љубовиђе буду приправни, да стално прате водостај и упутства Штаба, а све у циљу предузимања мера заштите материјалних добара и имовине.
У овом тренутку не постоји опасност од изливања река на територији општине Љубовија, а стање на терену и кретање промене нивоа воде стално се прате.

 

 

 

ГЗС / Љубовија Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.490.791 посета
Тренутно на сајту: 301 посетилац(a)