Двери: Бранићемо својим телима Скупштину од насилника 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Бранићемо својим телима Скупштину од насилника
Trenutno na sajtu: 480       |       Podeli:
16.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - СНС је задњих дана бранио државне зграде од измишљеног противника, затим су хтели да

штрајкују глађу, али су одустали због "безбедоносних разлога", за које нису могли рећи који су, јер "им нису рекли из централе СНС-а", наводи се у саопштењу за медије Градске организације Двери у Чачку.
 
Они даље наводе да већ неколико дана, на друштвеним мрежама иде спот, где су главни актери председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и чланица Председништва СНС-а, Марија Обрадовић, где како тврде, своје чланове представљају као "сендвичаре" и људе са којима је могуће манипулисати само са једним сендвичом, "ваљда мислећи да је то симпатично".
 
Из Двери су мишљења да је постигнут супротан ефекат и да су чланови СНС представљени као људи који су спремни "да се продају за један сендвич, што је испод сваког људског достојанства". 
 
"Али ако на то пристају њихови чланови, то је у реду и то је њихова унутрашња ствар. Проблем је што СНС мисли да је и цела Србија као СНС, и да ју је могуће купити са једним сендвичом", наводи се у саопштењу.
 
Оно што сматрају као највећи проблем јесте да ће како тврде јавна предузећа, комунална предузећа, општинске управе, болнице и установе, остати празне 19. априла 2019. године, односно у петак ове недеље, због колективног и организованог одласка на митинг СНС-а у Београд.
 
"За последицу ће имати да Србија стаје и да ни једна државна служба неће радити, односно да они који желе да се лече, да заврше нешто у општини, неком јавном предузећу или слично, неће моћи то да ураде.
 
Чак се може десити да измишљени непријатељ СНС-а, баш тог дана крене и "освоји" све државне институције. То би био скандал и велики проблем, јер ’велика маса’ страначки запослених људи неће имати где да се врати.
 
Зато смо одлучили, да тог дана, колегијално, уђемо у јавна и државна предузећа, општинске управе и друге установе, и својим телима одбранимо и сачувамо институције, док су ’сендвичари’ СНС-а, како их сматрају њихови функционери, на митингу у Београду.
 
Тиме смо спремни да бранимо институције од насилника који су их узурпирали, и који спроводе насиље над грађанима, који су у дилу са криминалцима и који крше сваки закон у овој земљи", наводи се у саопштењу информативне службе Градске организације покрета Двери у Чачку.
 
 
Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak dveri skupstina miting sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.450.103 посета
Тренутно на сајту: 480 посетилац(a)