Gajić: Đilas je lično Mefisto srpske opozicije 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Gajić: Đilas je lično Mefisto srpske opozicije
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
20.03.2024 | 0 коментар(а)



Izjava Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde (SSP) da bi opozicija na novim beogradskim



izborima trebalo da nastupi u jednoj koloni u kojoj vidi „Srbiju protiv nasilja”, koaliciju NADA, SDS, Dveri, ali ne i Narodnu stranku, izazvala je žestoku reakciju novog predsednika te stranke Vladimira Gajića.

Gajić u kratkom komentaru na X mreži nije birao reči na račun Đilasa, pa ga je uporedio ni manje ni više nego sa jednim od demona u hrišćanskoj mitologiji.

„Čovek je lično Mefisto srpske opozicije”,  napisao je Gajić.

A šta je Đilas rekao što je toliko ražestilo novog predsednika Narodne stranke?

Lider SSP ponovio je stav da bi opozicija trebalo da nastupi na jednoj listi na novim beogradskim izborima.

„Pokušaćemo da budemo bolji. Mislim da nemamo prevelike mogućnosti, odmah da vam kažem. Mislim da jedan od načina kako u Beogradu može da se promeni vlast, jeste i taj predlog koji podržava jedan deo opozicije, a to je jedinstvena lista za Beograd. U kojoj bi bili, znači, oni koji su članovi koalicije Srbija protiv nasilja, koalicije NADA i nekih drugih opozicionih stranaka”, poručio je Đilas.

Potom je naveo koga još sve vidi u toj jednoj koloni.

„Pa sve one koji su opozicija, da li je to Tadićeva SDS, da li su to Dveri, da li je... Mislim, eto, to su one koje ja vidim kao opoziciju sigurno i za koje ne vidim zašto ne bi bili tu. I, ono što je neophodno, jeste podrška ljudi iz Proglasa i uličnih javnih ličnosti i iz Proglasa i van Proglasa”, rekao je Đilas.

Gajić je prokomentarisao i koaliciju sa Novom DSS i istakao da Koštunica nikada ne bi potpisao ništa sa strankama koje su na „antisrpskoj i antidržavnoj platformi”.

„Vidim da se tome sad priključio i Miloš Jovanović, ovaj Novi DSS i postao je deo tog pola zajedno sa Draganom Đilasom. Kad su oni u pitanju, to što se zovu Novi DSS, to mi se čini da su odlučili da se distanciraju od svog osnivača Vojislava Koštunice. Distancirate se od njega i tim nazivom. Ako zamislite Koštunicu, da li bi ikad išta potpisivao sa ovim strankama koje su potpuno na prozapadnoj i na neki način antisrpskoj i antidržavnoj platformi? To bi bilo nemoguće”, kazao je Gajić.

 

Blic / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas gajic mefisto opozicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.323.256 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)